Sales Inventions

Ook u streeft ernaar om het maximale rendement uit uw (wervings)campagne te halen, ook u gaat hier beslist niet meer voor betalen dan nodig is? U kiest dan bewust voor de beste verkooporganisatie; een zeer kwalitatieve organisatie met een enorme schat aan kennis en ervaring.
 
Onze organisatie bestaat uit commerciële toptalenten die zich perfect in kunnen leven in uw organisatie én in uw klanten. De kwaliteit van het gesprek staat bij ons centraal.

Alles en iedereen in onze organisatie staat ook in dienst om de gesprekstechniek van onze commerciële toptalenten te optimaliseren. Alleen door deze focus zijn we in staat het maximale rendement uit uw verkoopcampagne te halen. We hanteren  een zeer streng aanname beleid: we selecteren alleen de beste medewerkers die we vervolgens continue trainen, coachen en begeleiden.

Dagelijks zetten onze verkopers zich in om bedrijven van dienst te zijn. Dat kan verschillen van het genereren van een afspraak tot het direct verkopen van uw producten. We werken dan ook met zeer ervaren medewerkers. Talentvolle mannen en vrouwen die uitstekend getraind zijn. Kwaliteit staat voorop tijdens de telefonische gesprekken. Het is niet de bedoeling om zoveel mogelijk telefoontjes te plegen, we streven liever naar zoveel mogelijk kwalitatieve leads.

Als u een verkooporganisatie zoekt dat verder gaat dan het traditionele verkoopscript, dan zit u bij ons zeker goed! We leveren namelijk een totaalpakket: u kunt onze integreren in uw huidige marketingcommunicatie. Dit heeft een synergetische werking. U zult zien dat het effect van een totaalaanpak veel groter is dan wanneer u alles los inschakelt.

Onze commerciële talenten worden dan ook niet betaald om per uur zoveel mogelijk gesprekken te voeren. Wij streven naar een vriendelijke benadering, die misschien iets meer tijd kost, maar u veel meer oplevert. U kunt onze verkooporganisatie inhuren zonder dat uw potentiële klanten door hebben dat er een extern bureau belt. Wij stemmen de stijl en tone of voice van onze benadering moeiteloos af op de uitstraling en het imago van uw bedrijf. We kunnen u op diverse fronten van dienst zijn; allemaal gericht op de ondersteuning van uw verkoopproces. Kijkt u rustig verder op deze website of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.

More in this category: Service »

Wassernaarweg 40, 6843 NW Arnhem +31 (0)26 20 20 285